E-commerce webwinkels

Verhoog jouw winst met jouw eigen webwinkel

De statistieken voor elektronische winkelen wereldwijd laten duidelijk een belangrijke verschuiving zien in de manier waarop bedrijven en organisaties tegenwoordig opereren. Voor zowel kleine als grote ondernemingen biedt e-commerce een enorm potentieel om producten en diensten wereldwijd te promoten en aan de man of vrouw te brengen.

Wij kunnen jou helpen om de talrijke mogelijkheden van e-commerce optimaal te benutten. Wij zetten jouw webshop op en richten deze volledig op maat in, op basis van een van de twee beste e-commerceplatformen die vandaag beschikbaar zijn, Magento en Shopify.

Met deze e-commerce webwinkels kan je eenvoudig:

 • Een geweldige eerste indruk maken op jouw bezoekers
 • Producten met gedetailleerde productinformatie uploaden
 • De inventaris beheren en prijzen toevoegen
 • Jouw producten promoten en verkopen
 • Voordeelbons gebruiken om de verkoop te maximaliseren
 • Jouw bedrijf wereldwijd op de kaart zetten met meertalige productpagina’s

Jouw klanten kunnen in alle eenvoud:

 • Vertrouwen krijgen in jouw bedrijf en productaanbod
 • Door jouw productencatalogus bladeren
 • Items in hun winkelkar plaatsen
 • Veilig betalen met credit card of via Paypal
 • Hun aankopen delen met hun Vrienden via geïntegreerde tools die de link leggen met sociale media

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Voordelen van online verkopen

Win meer klanten

Via het internet heb je toegang tot een groter aantal mensen waardoor je jouw klantenbestand aanzienlijk kunt uitbreiden.
Met een fysieke (“brick-and-mortar”) winkel bereik je alleen lokale klanten, terwijl je online kunt verkopen aan klanten over het hele land, of zelfs over de hele wereld als dat tot de doelstellingen van jouw bedrijf behoort.

Lagere vaste kosten

Wanneer je exclusief online verkoopt, bespaar je op vaste kosten zoals huur en salarissen van werknemers; je zult immers minder werknemers nodig hebben om jouw bedrijf te runnen. Een online winkel brengt relatief weinig vaste kosten mee, in vergelijking met de traditionele detailhandel.

Uiterst doelgerichte marketing

Je kunt jouw e-commerce store koppelen aan online reclamecampagnes, die precies op maat kunnen worden uitgewerkt in functie van het aantal klanten dat je wenst te bereiken.

Verminderen van marketingkosten

Er zijn meer online reclamemogelijkheden dan ooit tevoren, waaronder de sociale media waarmee je de vruchten kunt plukken van mond-tot-mondreclame. Vrijwel alle vormen van online reclame zijn veel goedkoper dat eender welke soort marketing via de traditionele media.

Verruim jouw openingsuren

Met een online winkel kan je jouw producten en diensten 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 aanbieden. Je hoeft niet online of zelfs maar wakker te zijn om een verkoop af te sluiten met een klant. Bovendien kunnen bezoekers de goederen en diensten die je aanbiedt, bekijken wanneer ze willen vanaf eender welke locatie waar een internetverbinding beschikbaar is. Je kunt je wel inbeelden welk een enorm positieve impact dit heeft op omzet en winst.

Concurreer met grotere bedrijven

Door de lagere opstartkosten en vaste kosten die aan een online winkel verbonden zijn, kan je moeiteloos van start gaan met jouw e-commercebedrijf en met succes de concurrentie aangaan met grotere ondernemingen in jouw sector.