Content Management Software

Beheer jouw website moeiteloos vanop elke pc

Als je ooit met Microsoft Word heb gewerkt, dan kan je ook meteen aan de slag met de website-beheersoftware (CMS / Content Management System) dat wij aanbieden bij jouw website. De functies om een Microsoft Word-document te bewerken zijn namelijk grotendeels identiek aan de functies om jouw webpagina’s te bewerken via jouw CMS.

Dankzij de ‘content management’ beheersoftware van jouw website hoef je geen beroep te doen op webdesigners, webontwikkelaars of andere IT-specialisten om de inhoud van jouw website te updaten. Je hebt zelf de volledige controle over de inhoud en hebt vanaf elke computer, waar ook ter wereld, toegang tot jouw CMS. Zo kan je in alle eenvoud routinetaken uitvoeren, zoals:

  • updaten van tekst op jouw webpagina’s
  • toevoegen of aanpassen van afbeeldingen
  • toevoegen van pagina’s in verschillende talen

Pagina’s toevoegen en verwijderen, tekst en foto’s toevoegen en lettertypes en tekengroottes kiezen: dit wordt allemaal kinderspel dankzij de content management software die is inbegrepen bij jouw website. Bovendien zorgt jouw CMS-software ervoor dat jouw pagina’s er mooi uitzien en over een consistente lay-out behouden.

Ben je geïnteresseerd in een meer gedetailleerd overzicht van de standaardfuncties waarmee het CMS van jouw website is uitgerust? Neem dan een kijkje op onze pagina over de functies en voordelen van jouw content management systeem.

WordPress & Drupal

Afhankelijk van jouw noden zullen we jouw website voorzien van ofwel WordPress CMS of Drupal CMS, de twee meest krachtige content management oplossingen die wereldwijd door miljoenen tevreden gebruikers wordt gebruikt.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Voordelen van jouw Content Management System

Lage kostprijs

WordPress & Drupal zijn wat men ‘open source’ softwarepakketten noemt. Dit houdt in dat het gratis is en dat je het onbeperkt voor zowel persoonlijke als commerciële projecten kunt inzetten. Verder zijn er ook geen extra kosten verbonden aan het gebruik van de software door meerdere gebruikers, wat vaak wel het geval is bij commerciële CMS-toepassingen.
Ondanks het feit dat WordPress gratis is, biedt het je alle functies (en vaak zelfs meer) waarover je ook zou beschikken bij een dure, commerciële CMS-softwaretoepassing.

Gebruiksvriendelijk

De software is ontworpen met de eindgebruiker in gedachten. Hierdoor kan je, ook als niet-technicus, de inhoud van jouw website moeiteloos & snel updaten zonder dat hiervoor enige technische kennis van computercode of het beheer van websites nodig is.

Geoptimaliseerd voor SEO

Jouw CMS helpt je ook met zoekmachineoptimalisatie (SEO):

  • Het CMS helpt je bij de ontwikkeling van nieuwe inhoud, wat van belang is met het oog op jouw score in de zoekmachines.
  • Het CMS kan vlekkeloos geïntegreerd worden met sociale media zodat je moeiteloos een gemeenschap creëert rond jouw website.
  • Het CMS biedt de mogelijkheid om jouw zoektermen eenvoudig in de eigen webadressen (URL’s) op te nemen, zodat je over een extra optimalisatie-element beschikt om hoog te scoren in zoekmachines.

Workflow beheer

Je bepaalt zelf hoe en wanneer inhoud wordt gepubliceerd op jouw website en wie deze inhoud online mag plaatsen. Dit betekent dat ook andere mensen (werknemers, collega’s, enz.) de website kunnen updaten met nieuwe inhoud terwijl jij de volledige controle behoudt over de samenwerking met deze gebruikers.

Andere voordelen

Bezoek onze pagina over Jouw voordelen bij het gebruik van WordPress en Drupal om meer te weten te komen over de voordelen van WordPress en Drupal voor jouw website.