Webdesign Digithales ontwerpt jouw website als krachtig marketingwapen & efficiënt verkoopsinstrument

Wij ontwerpen en ontwikkelen hoogwaardige websites met focus op conversie & rendement, die het vertrouwen van jouw bezoekers vergroten en jouw bedrijf helpen groeien door het hoogst mogelijke aantal klanten voor zich te winnen.

Wij betrekken je volledig tijdens alle stappen van het bouwen van jouw website, van het verzamelen van de nodige informatie ivm budgettering tot het testen, opleveren en onderhouden van jouw website. Op die manier kom je niet plots voor verrassingen te staan en krijg je precies de website die aan al jouw wensen en behoeften beantwoordt.

E-commerce Webstores

E-commerce of online winkelen is de laatste jaren gestaag gegroeid, maar kende in 2013 een opmerkelijke stijging en overtrof zelfs de verwachtingen van de meeste e-commerce experts. Wij helpen je voordeel te halen uit de talrijke opportuniteiten die e-commerce biedt door jouw online webshop op te zetten, op maat in te richten en efficiënt te promoten.

Wij kunnen jou helpen om de talrijke mogelijkheden van e-commerce optimaal te benutten. Wij zetten jouw webwinkel op en richten deze volledig op maat in, op basis van een van de twee beste e-commerceplatformen die vandaag beschikbaar zijn, Magento en Shopify.

Mobiele Applicaties

We ontwerpen, bouwen, testen en distribueren mobiele apps die compatibel zijn met diverse mobiele toestellen, verschillende schermresoluties en verschillende mobiele platformen.

Zelf jouw website updaten via Content Management software

We leveren jouw website uitgerust met een flexibel en eenvoudig te gebruiken Content Management beheersysteem (CMS), een softwarepakket dat u toelaat om de inhoud van jouw eigen website zelf bij te werken via elke Internet browser (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome,…), vanop om het even welke plek ter wereld.

Dankzij de ‘content management’ beheersoftware van jouw website hoef je geen beroep te doen op webdesigners, webontwikkelaars of andere IT-specialisten om de inhoud van jouw website te updaten. Je hebt zelf de volledige controle over de inhoud en hebt vanaf elke computer, waar ook ter wereld, toegang tot jouw CMS. Zo kan je in alle eenvoud routinetaken uitvoeren, zoals het updaten van tekst op jouw webpagina’s, het toevoegen of aanpassen van afbeeldingen, en het toevoegen van pagina’s in verschillende talen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen