7 sterke redenen om voor Digithales te kiezen

Focus op business & rendement

Wij focussen ons op websites die iets moeten opleveren: een hogere klantentrouw, een conversie van prospects in klanten, meer verkoop, meer omzet, meer winst voor jouw bedrijf.

Eerlijk advies, in jouw belang

Wij zoeken open en eerlijk naar wat het beste is voor jouw bedrijf: een oplossing die zo kostenefficiënt mogelijk realiseert wat je wenst te bereiken. Zodat je jouw investering snel terugverdient. Wij zijn er om je te helpen, niet om extraatjes te verkopen die je niet nodig hebt.

Ontwerpen met aandacht voor jouw doelgroep

Wij werken voor jou, jouw website werkt voor jouw klanten en prospects. Wij stemmen onze ontwerpen af op jouw doelgroep, zodat je klanten en prospects er zich in herkennen, blijven hangen op jouw pagina’s en tot de actie overgaan die je wenst.

Origineel, creatief en functioneel

Wij creëren een website die 100% bij jou past, en dus steeds uniek is. Wij gaan creatief te werk bij elk website ontwerp, maar we schuwen originaliteit omwille van de originaliteit. Jouw doelstellingen, de verwachtingen van jouw bezoekers en gebruik(er)svriendelijkheid houden wij altijd voor ogen.

Jarenlange ervaring en expertise

Ons team bestaat uit gedreven, creatieve webdesigners, grafisch ontwerpers en website ontwikkelaars met meer dan 12 jaar ervaring in grafisch ontwerp, webdesign, programmering en internet marketing. Zij zorgen ervoor dat de creatie van jouw website en internet marketing zorgeloos en volledig naar wens verlopen. Onze jarenlange ervaring en de expertise van onze medewerkers garanderen je een vlot traject en een succesvol project.

Met de voeten op de grond

Onze specialisten kijken natuurlijk ook naar wat nieuw is, maar in de eerste plaats naar wat werkt. Wij springen niet voortdurend op de allernieuwste technologieën en snufjes, maar kijken voor jou de kat uit de boom. Als een nieuwe technologie of een nieuw platform werkt, betrouwbaar is én een meerwaarde voor jou oplevert, dan omarmen we de mogelijkheden ervan zodat je de voordelen kan halen uit deze technologische mogelijkheden. Dat noemen wij: ontwerpen met de voeten op de grond en de klant voor ogen.

Correcte prijs

Digithales is een klein webbedrijf en daar haal je voordeel uit. We zijn even professioneel als grotere digitale agentschappen, maar we zijn aanzienlijk persoonlijker, flexibeler en… voordeliger. Je krijgt van ons de hoge kwaliteit die je verlangt, maar voor een scherpere prijs.

Onze visie & werkwijze

Onze aanpak steunt op de volgende 6 pijlers:

Persoonlijke toewijding

Vrij beroep, klein bedrijf of grotere onderneming, al onze klanten genieten onze persoonlijke aanpak en onze volledige toewijding.

Een professionele houding

Of je nu een eenvoudige interactieve presentatie wenst of een complexe e-commercesite: wij hebben de ervaring, de kennis en de vaardigheden in huis om er een succes van te maken en we zetten ons daar ook volledig voor in, op een uiterst professionele manier, over de hele lijn. Zodat je krijgt wat je hebt verlangd.

Meerwaarde

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites die een meerwaarde opleveren voor jouw bedrijf of organisatie. Onze ontwerpen worden na de ontwerpfase ontwikkeld volgens de geldende webstandaarden en staan garant voor zowel een aangename esthetische beleving van jouw website als voor een vlotte gebruikerservaring waarbij jouw klanten en prospects snel de informatie vinden waarnaar men op zoek is. Dankzij deze positieve digitale ervaring realiseer je een meerwaarde voor je bedrijf doordat de perceptie en loyaliteit van uw bezoekers ten aanzien van jouw bedrijf wordt geoptimaliseerd.

Creativiteit ten dienste ván…

Onze business is het uitbouwen van jóuw business. Onze ontwerpers en programmeurs gebruiken hun creativiteit om voor jou de middelen te ontwikkelen die je nodig hebt om jouw onderneming te doen groeien, niet omwille van hun eigen plezier of omwille van de creativiteit op zich. Zo krijg je unieke tools die ook klantgericht, gebruiksvriendelijk en functioneel zijn.

Een klantgerichte aanpak

Jouw doelstellingen zijn de onze. Wij adviseren jou, denken met je mee en stellen de oplossing voor die volgens ons het best bij jou past, maar jij beslist. Want het gaat om wat jij wenst

Eerlijkheid en vertrouwen

Je vindt in ons een eerlijke, betrouwbare partner, die met je meedenkt om jouw aanwezigheid op het Internet een zo groot mogelijke impact te geven bij jouw klanten & prospects. Wat wij jou aanbevelen, komt nooit voort uit onze behoeften, maar wel uit die van u en uit onze gedrevenheid om jou een mooi rendement op jouw investering te bezorgen.

Offerte aanvragen

Request Your Proposal