Jouw bezoekers boeien

Boeiende inhoud die de bezoekers aanspreekt, maakt uiteindelijk het verschil tussen een succesvolle website en een flop. Wij helpen je een inhoudsstrategie te ontwikkelen die gericht is op de gebruiker. Zo vinden jouw bezoekers probleemloos alle informatie die ze nodig hebben om een doordachte keuze te maken over de aankoop van een product of dienst van jouw bedrijf.

Call To Action

Wij integreren duidelijke Calls-To-Action (CTA’s) op jouw website en maken het voor jouw bezoekers gemakkelijk om jouw bedrijf te contacteren en jouw product of dienst aan te kopen. Oproepen tot actie zetten bezoekers aan om:

  • telefonisch contact op te nemen
  • een offerteaanvraag te versturen
  • zich in te schrijven op jouw nieuwsbrief
  • een gratis rapport te downloaden
  • in te schrijven voor een evenement
  • een coupon te gebruiken

Tracking & analyse

Het bijhouden van conversies is een essentiële functionaliteit van ons marketingaanbod. Om jouw succes en een optimaal rendement op investering te garanderen, monitoren en meten wij de voornaamste parameters van jouw reclamecampagnes. Zo kunnen we achterhalen welke aanbiedingen en campagnes het beste werken. Vervolgens filteren we degene die niet goed presteren eruit, optimaliseren andere en herhalen dan het hele proces: de campagnes uitvoeren, de resultaten analyseren en bijsturen waar nodig.

Website optimalisatie

Zodra we jouw website of webwinkel hebben opgebouwd en de online marketingcampagnes zijn aangemaakt, beginnen we met het verzamelen en meten van gegevens over de bezoekers van jouw website. Dat doen we met behulp van een brede waaier aan optimalisatie-instrumenten die speciaal ontwikkeld zijn om het aantal bezoekers en conversies op jouw website te meten en te vergroten.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen