Google Adwords – Grote resultaten met kleine advertenties

Google Adwords is het meest efficiënte adverteerkanaal om kleine bedrijven te laten groeien. Wij ontwikkelen winstgevende Adwords-campagnes om het aantal leads en verkoopkansen te verhogen voor jouw bedrijf. Bovendien optimaliseren wij deze campagnes zodanig dat de reclamekosten zo laag mogelijk blijven en tegelijkertijd een maximaal rendement op investering wordt gegenereerd.

Jouw doelen, onze missie

Adverteren via Google Adwords is de snelste en meest krachtige manier voor kleine ondernemingen om te groeien, de omzet te verhogen en de winst te maximaliseren.

Jouw advertenties verschijnen op de zoekpagina’s van Google en kunnen bovendien wereldwijd op honderdduizenden websites worden vertoond. Via het adverteerplatform kan je jouw producten en diensten zowel lokaal, nationaal als wereldwijd bekend maken aan miljoenen potentiële klanten. Wij ontwikkelen marketingcampagnes om jouw bedrijfsdoelstellingen zo snel mogelijk en met het kleinst mogelijke budget te bereiken.

Google Adwords is ook een uitstekend instrument als ondersteuning van offline marketingcampagnes. Onze marketeers helpen je om jouw offline en online campagnes op elkaar af te stemmen.

De voordelen van Google Adwords

Enorm publieksbereik

Door de kracht van het adverteernetwerk van Google bereik je het grootst mogelijke aantal klanten voor jouw bedrijf. Zowel lokaal als wereldwijd opent Google Adwords de deuren naar de grootste bereikbare markten.

Gekwalificeerde prospects

Je bereikt potentiële klanten die actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Jouw boodschap spreekt het publiek op het juiste moment aan, wanneer het volledig openstaat voor jouw aanbod. Hierdoor stijgt de kans op een positieve reactie, vooral als jouw website ontworpen is met het oog op een hoge conversiegraad en jouw prospects vertrouwen inboezemt.

Starten met een klein budget

Er is geen minimale budgetvereiste om te adverteren via Google Adwords. Je kunt de marketingcampagne dus opstarten met een bescheiden budget en naarmate je meer winst genereert, kan je jouw advertentiecampagnes geleidelijk uitbreiden.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen