Doorblader onze portfolio gerealiseerde websites

References Digithales

Jouw voordelen wanneer je ons kiest als digitale partner

Focus op business & rendement

Wij focussen ons op websites die iets moeten opleveren: een hogere klantentrouw, een conversie van prospects in klanten, meer verkoop, meer omzet, meer winst voor jouw bedrijf.

Eerlijk advies, in jouw belang

Wij zoeken open en eerlijk naar wat het beste is voor jouw bedrijf: een oplossing die zo kostenefficiënt mogelijk realiseert wat je wenst te bereiken. Zodat je jouw investering snel terugverdient. Wij zijn er om je te helpen, niet om extraatjes te verkopen die je niet nodig hebt.

Ontwerpen met aandacht voor jouw doelgroep

Wij werken voor jou, jouw website werkt voor jouw klanten en prospects. Wij stemmen onze ontwerpen af op jouw doelgroep, zodat je klanten en prospects er zich in herkennen, blijven hangen op jouw pagina’s en tot de actie overgaan die je wenst.

Jarenlange ervaring en expertise

Ons team bestaat uit gedreven, creatieve webdesigners, grafisch ontwerpers en website ontwikkelaars met meer dan 12 jaar ervaring in grafisch ontwerp, webdesign, programmering en internet marketing. Zij zorgen ervoor dat de creatie van jouw website en internet marketing zorgeloos en volledig naar wens verlopen. Onze jarenlange ervaring en de expertise van onze medewerkers garanderen je een vlot traject en een succesvol project.

Correcte prijs

Digithales is een klein webbedrijf en daar haal je voordeel uit. We zijn even professioneel als grotere digitale agentschappen, maar we zijn aanzienlijk persoonlijker, flexibeler en… voordeliger. Je krijgt van ons de hoge kwaliteit die je verlangt, maar voor een scherpere prijs.

Meer redenen om met ons samen te werken